Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel

Caseta de control Skattedosan C10

10.219,36 lei
Timp de Livrare 7 -12 zile lucratoare standard
2017-R
Cantitate
Produsul se afla in stoc furnizor

  • Caseta de control Skattedosan TAX (aprobată de autoritățile fiscale suedeze) acceptă majoritatea protocoalelor casetei de control de pe piață, cum ar fi POS +, CleanCash și BMC. Este mai mic decât o carte de chibrituri, cântărește doar 16 grame și se potrivește aproape oriunde, mai ales că nu necesită un cablu de alimentare sau altă sursă de alimentare externă: pur și simplu conectați dispozitivul puternic prin micro-USB sau port serial. Acest lucru face ca și caseta de control TAX să fie optimă și pentru utilizarea dispozitivelor mobile.
  • Skattedosan este disponibil în două versiuni: Modelul A este conceput pentru un singur POS, stochează circa 16 milioane de chitanțe și înregistrează până la 1.000 de utilizatori.
  • Modelul C, în schimb, se conectează local cu un server (sau prin cloud) pentru a comunica cu mai multe POS-uri. Stochează 500 de milioane de încasări impresionante de la 9.999 utilizatori. Cutia de control TAX funcționează într-un interval de temperatură cuprins între -20 ° și + 40 ° C.

2017-R
Produse Vazute Recent