Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel

Cititor coduri de bare Datalogic Heron HD3430, USB, stand, alb

1.286,84 lei
Timp de Livrare 7 -12 zile lucratoare standard
HD3430-WHK1B
Cantitate
Produsul se afla in stoc furnizor

Heron HD3430 cu cablu USB inclus uimeste prin performantele sale excelente de scanare, performante care il incadreaza intr-un segment de top. De asemenea, veti intalni un nou concept; va puteti configura LED-ul pentru iluminare dupa bunul plac, in asa fel incat sa fie cat mai util pentru nevoile dumneavoastra de scanare.

Va puteti personaliza carcasele incat sa fie asortate cu brand-ul dumneavoastra. De asemenea, puteti aplica logo-ul firmei pe suprafata cititorului, la vedere. Utilizarea este foarte simpla si, din punct de vedere egonomic, Heron HD3430 este o alegere foarte inspirata.

Performanta si precizia sunt doua dintre cele mai importante caracteristici ale cititorului HD3430, putand sa scaneze coduri 1D, 2D, postale si compozite. Datorita functiei integrate de captura a imaginii, puteti capta documente si salva in format BMP, JPEG sau TIFF greyscale.

Functia Green Spot va asigura coordonare excelenta in timpul lucrului, stiind exact cand scanarea are loc in mod corespunzator. Suportul inclus este ideal pentru atunci doriti sa lucrati cu mainile libere. De asemenea, confera un aspect elegant cand este incorporat la punctul de vanzare.

Modelul HD3430-WHK1B vine cu cablu USB si stand incluse in pret.

Caracteristici principale Datalogic Heron HD3430-WHK1B:

Design atractiv care inspira putere si rezistenta

Puteti personaliza lumina LED, sunetele si carcasa

Combinatia perfecta intre ergonomie si eficienta

Conexiune USB cu cablu inclus in pret

Personalizare cu logo-ul dumneavoastra

Stand inclus in pret

IP40 - rezista la cazaturi de pana la 1.5m

 

Specificatii:

Tip scanare -2D

Forma  Mobil

Conectivitate -cu fir

Tehnologie scanare -imager

Interfata conexiune -USB cu cablu inclus

Rezistenta- IP40 - rezista la cazaturi de pana la 1.5m

Coduri de bare  1D / LINEAR CODES: poate recunoaste automat toate codurile de bare standard 1d, inclusiv codurile de bare lineare GS1 DataBar™

POSTAL CODES: China Post STACKED CODES: GS1 DataBar Expanded Stacked; GS1 DataBar Stacked; GS1 DataBar Stacked Omnidirectional Temperatura de operare       de la 0 pana la 50°C

Alimentare- 5 VDC +/- 5%

Dimensiuni -15,2 x 15,3 x 6,8cm

Greutate- 150g

Culoare -alb

HD3430-WHK1B
Produse Vazute Recent