Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel

Cititor coduri de bare Datalogic QuickScan QW2120, USB, stand

400,49 lei
Timp de Livrare 7 -12 zile lucratoare standard
QW2120-BKK1S
Cantitate
Produsul se afla in stoc furnizor

SPECIFICATII TEHNICE

 

Datalogic QuickScan Lite 2100

 Seria Quickscan de cititoare de la Datalogic ADC este linia de calitate desemnata pentru uz general. Imagerul liniar Quickscan Lite QW2120 este un produs entry level creat special pentru citirea codurilor de bare lungi si trunchiate ce sunt comune in cateva locuri din lume. Acest cititor este perfect pentru retail, industria usoara, procesarea documentelor sau pentru mediul de financiar-bancar.

 

Imagerul Datalogic QW2120 este mic si usor iar designul sau ergonomic il face confortabil pentru a putea fi folosit zi de zi. Ofera o performanta de citire ridicata pe majoritatea codurilor 1D (lineare) si prezinta un unghi de scanare lat cu o linie de scanare extinsa ce este perfecta pentru capturarea codurilor de bare mai lungi si mai late, gasite deseori pe facturile de utilitati si folosite de fabricantii partilor electronice. Motorul de scanare imager ultra-performant permite utilizatorilor sa scaneze la unghiuri wide fara a fi necesar sa mareasca distanta de scanare.

 

Avantajele cititorului QW2120-BK sunt:

Unghi amplu de scanare Poate scana codurile de bare de mare densitate

Comunicare radio securizata, fara interferente

Baterie Li-ion durabila si usor de inlocuit

Tehnologie de scanare Green Spot

Functie batch care poate stoca peste 500 de coduri de bare lineare

 

 Pentru Datalogic QW2120 a fost special conceput un stand din material plastic dur ce poate fi strans cu usurinta pentru a fi folosit ca un holder in locul unui stand, alaturi de capul reglabil pentru a ajusta unghiuri diferite. Cititorul se poate prinde atat in plan orizontal cat si in plan vertical, pe perete.

 

Cititorul de coduri de bare Datalogic QW2120 este dotat cu tehnologia "Green Spot", o tehnologie certificata Datalogic pentru feedback pozitiv direct pe codul de bare citit. Cand scannerul este in modul Stand, Green Spot-ul ramane pornit pentru a arata operatorului unde sa pozitioneze codul de bare pentru o citire rapida si intuituva.

 

Tehologia Green Spot se dovedeste a fi foarte utila in mediile zgomotoase unde operatorul sesizeaza cu dificultate sunetul ce confirma citirea cu succes a unui cod de bare.

 

Datalogic QuickScan Lite QW2120 poate fi utilizat in:

Retail Banci

Comunicare radio securizata, fara interferente

Administratie publica

Utilitati

Imagerul QW2120 este disponibil cu interfata USB echipat cu stand pentru a facilita optiunea de citire Hands-free. Software-ul de configurare Datalogic Aladdin ofera caracteristici user-friendly ce simplifica pornirea procedurii chiar si pentru operatorii mai putin experimentati.

 

Pachetul include: Cititor de coduri de bare Datalogic Quick Scan QW2120. Cablul USB si standul de masa se comanda separat.

 

Specificatii

Tip scanare     1D

Forma Portabil

Conectivitate  USB

Tehnologie scanare   Imager

Viteza scanare            400 scanari/secunda

Interfata conexiune   USB

Tip comunicare          USB

Rezistenta       Uz general

clasa de protectie: IP42

Coduri de bare           UPC/EAN, UPC/EAN with Supplementals, UCC/EAN 128, Code 39, Code 39 Full ASCII, Code 39 TriOptic, Code 128, Code 128 Full ASCII, Codabar, Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, MSI, Code 11, IATA, GS1 DataBar (formerly RSS) variants, China Post

Temperatura de operare      0°C - 50°C

Alimentare     Alimentare interna

5 V +/- 10%

Altele  unghi larg de scanare

green spot

imager protejat de cauciuc turnat

rezistent la multiple caderi de la o inaltime de 1.5m

Dimensiuni    170 x 65 x 70 mm (W x H x D)

Greutate         0,12 KG

Culoare           Negru

QW2120-BKK1S
Produse Vazute Recent