Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel

Cititor coduri de bare Honeywell 8670, 2D, ring scanner, Bluetooth dongle, negru

4.321,26 lei
Timp de Livrare 7 -12 zile lucratoare standard
8670100RINGSCR
Cantitate
Produsul se afla in stoc furnizor

SPECIFICATII TEHNICE

 

Ring-scanner-ul Honeywell 8670 cu tehnologie Bluetooth este ergonomic, robust si dedicat utilizarii intensive in medii solicitante. Cititorul poate decoda simbologii 1D si 2D. Forma sa inlesneste activitatea lucratorilor, deoarece se prinde de incheietura si pe deget, astfel ca lucratorii isi pastreaza mainile libere.

 

Principalele caracteristici ale ring-scanner-ului Honeywell 8670 sunt:

 

scanare performanta: captureaza coduri de bare 1D si 2D, indiferent de calitatea imprimarii ori de integritatea etichetei;

design ergonomic: alcatuirea din doua piese separate (unitatea de scanare cu prindere pe deget si suportul pentru baterie si unitatea de transmitere, prinsa pe mana) permite lucratorilor sa scaneze si sa gestioneze obiecte;

confort si igiena: dispozitivele de prindere pe deget si pe incheietura sunt din materiale impermeabile, se curata usor si se pot inlocui rapid;

design robust: performanta de scanare se mentine in conditii de folosire intensiva in medii extreme; are factor de protectie IP54, astfel ca nu e afectat de praf ori de stropi de apa; rezista la multiple caderi pe beton ori la lovirea de rafturi metalice;

comunicare Bluetooth: asigura libertate de miscare pe o raza de 10m de la gazda; se poate conecta la orice aparat PC sau laptop echipat cu Bluetooth, precum si la dispozitive mobile cu sisteme de operare Apple, Android sau Windows.

Honeywell 8670 este o solutie mobila eficienta pentru lucratorii dumneavoastra, datorita vitezei mari de decodare omnidirectionala, a gamei largi de coduri recunoscute, precum si datorita capacitatii de citire a codurilor defectuos imprimate ori deteriorate.

 

Design-ul flexibil permite lucratorilor sa scaneze repede, confortabil si in siguranta, pastrandu-si mainile libere pentru indeplinirea altor sarcini. Iar pentru ca productivitatea utilizatorilor sa se mentina la cote ridicate, exista mai multe modalitati de notificare, ca, de exemplu: vibrare, alerta sonora, LED-uri.

 

Honeywell 8670 este adecvat utilizarii in medii cu temperaturi foarte mari sau foarte mici, cu nivel ridicat de umiditate si de praf, precum si la descarcari electrostatice. Caderile accidentale pe beton sau lovirile de rafturi metalice ori de banda rulanta. Inclusiv cablul de prindere este fabricat astfel incat sa reziste in conditii dificle de lucru. Astfel, se recomanda utilizarea ring-scanner-ului Honeywell 8670 in domenii precum:

 

Productie

Logistica

Transporturi

Depozitare

Honeywell 8670 - 8670100RINGSCR este un imager omnidirectional ce decodeaza coduri de bare 1D si 2D, cu comunicare prin Bluetooth. Pachetul include acumulator si dongle Bluetooth, trebuie comandat separat cradle pentru incarcare.

Specificatii

Tip scanare     2D

Forma ring (inel), portabil

Conectivitate  fara fir

Tehnologie scanare   imager omnidirectional

Tip comunicare          Bluetooth v 2.1

- frecventa: 2.4 – 2.5 GHz;

- raza comunicare: 10 m;

- viteza transfer de date: 1Mbit/s.

Rezistenta       - factor de protectie: IP54;

- rezistenta la caderi: 30 de la 1.5 m pe beton;

- protectie la descarcari electrostatice.

Coduri de bare           1D/2D

Temperatura de operare      -20°C pana la 50°C, umiditate pana la 95%, fara condensare

Alimentare     - acumulator Li-Ion, 3.7 V, 750 mAh;

- la incarcare completa se pot efectua cel putin 6500 scanari ( 1 scanare la fiecare 4 sec. pentru 7 ore);

- timp estimat de functionare: aprox. 10 ore (cand se scaneaza de 8 ori/minut);

- timp estimat de incarcare: 4 ore.

Dimensiuni    - modul Bluetooth: 78.2 x 70 x 28 mm;

- ring-imager: 50 x 30 x 30 mm.

Greutate         136 g

Culoare           negru

8670100RINGSCR
Produse Vazute Recent