Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel

Cititor coduri de bare Honeywell HF520, 2D, USB, negru

839,90 lei
Timp de Livrare 7 -12 zile lucratoare standard
HF520-1-1USB
Cantitate
Produsul se afla in stoc furnizor

SPECIFICATII TEHNICE

 

Cititor Honeywell HF520, USB pentru coduri de bare 1D si 2D

 Honeywell HF520 este un cititor de coduri de bare performant si compact care poate fi utilizat in punctele de vanzare ce dispun de un spatiu redus. Scanner-ul se poate amplasa pe masa, acesta utilizandu-se in special de catre clienti in vederea scanarii unor cupoane de reducere si carduri de loialitate printate sau afisate pe un display.

 

Unghiul amplu de scanare al cititorului, dar si interfata USB il fac ideal pentru utilizarea impreuna cu tonomatele de mancare, platile cu telefoanele mobile, dar si cu sistemele de check-in si self check-out. Printre avantajele scanner-ului HF520 regasim motorul de scanare modern si performant, dar si toleranta la miscare, fiind capabil sa scaneze dar si sa decodeze codurile de bare 1D si 2D intr-un mod rapid si eficient.

 

Principalele caracteristici ale cititorului HoneywellHF520 sunt urmatoarele:

scanare rapida si performanta;

standard de protectie IP40;

captura multipla a codurilor de bare;

rezistenta la caderi pe beton de la o inaltime de 1,5.

usor de instalat si gestionat;

cablu USB inclus.

 

Honeywell HF520 poate sa scaneze un singur cod, in functie de preferintele operatorului sau mai multe coduri de bare, prin apasarea unui buton. In cazul scanarii multiple, se returneaza un singur cod de bare, in functie de tipul de informatie de care o anumita aplicatie are nevoie.

 

Cititorul HF520 este un dispozitiv modern si de dimensiuni compacte, create special pentru a fi integrat intr-o gama variata de aplicatii si sisteme de scanare automatizate.

 

Honeywell HF520se poate utiliza in:

Retail

HoReCa

Transporturi

Utilitati

Productie

 

 Pachetul este alcatuit din cititorul Honeywell HF520 si un cablu USB. Celelalte accesorii de incarcare si conectare pot fi comandate separat

 

Specificatii

Tip scanare     2D

Forma incastrabil

Conectivitate  cu fir

Tehnologie scanare   imager

Interfata conexiune   USB

Rezistenta       IP40;

rezista la caderi multiple de la 1,5 m;

Coduri de bare           1D:

Code 39, Code 128, Code 93, Codabar/NW7, Code 11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 of 5, Korean 3 of 5, GS1 DataBar, Base 32 (Italian Pharma);

2D:

PDF417, Micro PDF417, Composite Codes, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, Micro QR, Han Xin, Postal Codes, securPharm, DotCode, Dotted DataMatrix;

OCR:

OCR-A, OCR-B, MICR, US currency.

Temperatura de operare      -40°C - 75°C

Dimensiuni    41,7 x 41,7 x 32,5 mm

Greutate         55.5 g

Culoare           negru

HF520-1-1USB
Produse Vazute Recent