Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel

Cititor coduri de bare Honeywell Xenon 1902H-HC, 2D, HD, Bluetooth, USB, cradle

2.025,04 lei
Timp de Livrare 7 -12 zile lucratoare standard
1902HHD-5USB-5COL
Cantitate
Produsul se afla in stoc furnizor

Seria de cititoare de coduri de bare Xenon de la Honeywell este binecunoscuta utilizatorilor din domeniul santatii. Acestea contribuie la eficientizarea gestionarii medicamentelor si al fluxului de lucru cu pacientii.

 

Honeywell Xenon 1902H-HC este un cititor de coduri de bare 2D. Acesta comunica prin Bluetooth cu cradleul pentru o libertate de miscare imbunatatita a utilizatorilor.

 

Principalele caracteristici ale scannerului 2D Honeywell Xenon 1902H-HC sunt:

  1. performanta de cel mai inalt nivel, asigurata de tehnologii ca Adaptus 6.0 si ColorFusion;
  2. dedicat utilizarii in domeniul sanatatii: carcasa durabila si rezistenta la solutii dezinfectante va protejeaza investitia facuta;
  3. caracteristici gandite pentru confortul pacientilor, ca modul de scanare Patient DND si Scan Lamp;
  4. raza de comunicare wireless de pana la 10m, astfel ca utilizatorii se pot misca liber in aceasta raza, fara sa fie stanjeniti de prezenta firelor sau limitati de lungimea acestora;
  5. administrare inteligenta a puterii semnalului radio pentru a minimiza interferenta cu alte dispozitive;
  6. cradle-ul face posibila utilizarea scannerului in plan vertical, citirea realizandu-se prin trecerea codului de bare prin fata cititorului amplasat in baza.

 

Adaptus 6.0 este o tehnologie de scanare ce permite scanner-ului Honeywell Xenon 1902H-HC sa citeasca rapid toate tipurile de coduri 1D, PDF si 2D, indiferent ca sunt de mare densitate, contrast scazut, ori codurile sunt deteriorate sau transparente.

 

ColorFusion ofera capacitatea de a citi coduri de bare color, o tendinta in dezvoltare in clinici, spitale si alte institutii de ingrijire a sanatatii de pe mapamond.

 

Modul de scanare Patient DND (Do-Not-Disturb) dezactiveaza confirmarea audio pentru scanarea reusita si o inlocuieste cu optiuni vizuale, pentru a se evita deranjul inutil al pacientilor.

 

Scan Lamp se initiaza prin simpla apasare a unui buton. Atunci cand Honeywell Xenon 1902H-HC este amplasat pe o statie de lucru cu roti, Scan Lamp face posibila citirea etichetelor, verificarea medicamentelor si introducerea de date fara sa fie necesara aprinderea luminii in turele de noapte ori in spatiile unde pacientii se odihnesc.

 

Carcasa scannerului poate fi curatata cu substante dezinfectante puternice, necesare in domeniul sanatatii, cu factor de protectie IP41 la actiunea prafului si a lichidelor. Honeywell Xenon 1902H-HC este robust, suportand numeroase caderi pe beton de la 1,8m.

 

Honeywell Xenon 1902H-HC, in versiunea 1902HHD-5USB-5COL, citeste toate tipurile de coduri de bare 1D si 2D pana la o distanta de maxim 17cm, indiferent de culoare si contrast, iar comunicarea se realizeaza fara fir, prin Bluetooth, pe o raza de 10m de la baza. Acumulatorul de 2400mAh permite 50.000 de scanari la o incarcare completa.

1902HHD-5USB-5COL
Produse Vazute Recent