Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel

Cititor coduri de bare Zebra DS2278, 2D, KIT, Bluetooth, alb

1.854,30 lei
Timp de Livrare 7 -12 zile lucratoare standard
DS2278-SR6U2100PRW
Cantitate
Produsul se afla in stoc furnizor

SPECIFICATII TEHNICE

 

Cititorul coduri de bare Zebra DS2278 alb

Zebra introduce un nou portofoliu de cititoare de coduri de bare 2D, portabile, pentru uz general, care satisface nevoile tuturor clientilor, indiferent de tipul aplicatiei sau pretul ei. Seria DS2200 este lansata pentru a acoperi cerintele segmentului de piata "value". Bazandu-se pe succesul celui mai vandut cititor 1D de la Zebra – LS2208, care are milioane de bucati vandute in toata lumea, urmatoarea generatie – seria DS2200 aduce in plus toate beneficiile scanarii tip imager 2D la un pret extrem de avantajos pentru afacerea dumneavoastra.

 

Seria DS2200 este fabricata folosind cele mai noi tehnologii pentru a fi simpla de instalat, de folosit si de intretinut pentru toti partenerii si clientii nostri din intreaga lume. Pentru clientii care folosesc cititoare 1D, seria DS2200 aduce mai multe imbunatatiri, deoarece foloseste tehnologia 2D si are un pret doar putin mai mare ca cititorul vechi. Pentru ca aplicatiile 2D devin din ce in ce mai populare, de exemplu cupoanele digitale si programele de loialitate, Zebra a facut noua tehnologie 2D mai accesibila pentru clienti. Iar pentru clientii care deja folosesc cititoare 2D, seria DS2200 incorporeaza multe din inovatiile tehnologice ale Zebra pentru a livra cel mai bun cititor 2D imager din clasa sa.

 

Cititorul DS2278 poate fi folosit imediat deoarece setarile sunt deja optimizate pentru majoritatea aplicatiilor iar conexiunea Bluetooth se face cu usurinta. De asemenea il puteti conecta la fel de usor la un sistem POS cu tableta, datorita cablului micro USB cititorul se va incarca direct de la tableta, iar cu ajutorul software-ului de la Zebra pentru crearea de aplicatii veti putea configura si updata cititorul doar cu tableta. Utilizand aplicatia 123Scan chiar si cineva care nu a mai folosit un cititor il va putea configura cu usurinta, mai ales ca veti putea aplica toate setarile prin citirea unui singur cod de bare. Iar daca folositi sistemele de operare Windows, Android sau iOS, veti putea modifica oricand setarile si veti putea verifica toate codurile de bare scanate.

 

Punctele forte ale cititorului de bare Zebra DS2278 - DS2278-SR6U2100PRW:

 

Conexiunea Bluetooth se realizeaza intr-un singur pas

Bateria plina tine aproximativ 14 ore

Baterie fiabila ce nu va trebui schimbata

Conexiune Bluetooth fara interferente

Cititor cu tehnologie imager ce poate citit coduri 1D si 2D

Cititorul este presetat pentru a fi functional imediat

Setarile pot fi schimbate cu usurinta

Poate citi omnidirectional

Citeste codurile de bare de pe ecranele dispozitivelor electronice

Poate citi codurile de bare deteriorate

Distanta mare de scanare - pana la 36.8 cm

Cititorul proiecteaza o linie pentru a ajuta la tintire

Confirmarea citiri este afisata direct pe codul de bare

 

Datorita noii tehnologi Scan-to-Connect cititoarele fara fir pot fi conectate la orice calculator, tableta sau telefon cu bluetooth intr-un singur pas. Bateria cititorului va tine cel putin un schimb garantat, o baterie plina va tine aproximativ 14 ore, astfel nu veti pierde niciodata timpul reincarcand cititorul DS2278 in timpul programului. Bateria Li-Ion de 2400 mAh este foarte eficienta si in mod normal nu va trebui schimbata, astfel nu veti mai cheltui bani pe baterii de schimb ca la alte cititoare. Veti putea elimina interferentele conexiunii prin Bluetooth folosind modul Wi-Fi Friendly creat de Zebra in mod special pentru a va asigura ca nu va exista nici o interferenta intre conexiunea Bluetooth a cititorului si reteaua dumneavoastra WLAN.

 

Cititorul Zebra DS2278 poate citi cu usurinta codurile de slaba calitate, distanta sa de scanare este de minim 1.23 cm si maxim 36.8 cm, si poate scana omnidirectional. Indicatorul vizual proiectat pe codul de bare va lumina intermitent atunci cand o citire a fost efectuata cu succes, astfel veti stii imediat daca a fost citit sau nu codul de bare, indiferent de cat de zgomotos este mediul de lucru. Pentru a accesa modul hands-free al cititorului trebuie doar sa-l asezati in standul de prezentare. Cititorul DS2278 are un factor de protectie IP42.

 

Puteti administra toate cititoarele dumneavoastra indiferent de locatie cu ajutorul aplicatiei gratuite de la Zebra - Scanner Management Service (SMS). Iar daca aveti nevoie sa creati o aplicatie specializata Zebra va pune la dispozitie SDK-uri, documentatie, drivere si exemple de coduri sursa pentru Windows, Android, iOS si Linux.

 

Cititorul de coduri de bare Zebra DS2278 este potrivit pentru urmatoarele domenii:

 

Retail

Horeca

Logistica

Transporturi

Acest model are in cutie cititorul, cablu USB si cradle/baza de comunicatie si incarcare.

 

Specificatii

Tip scanare     2D

Forma portabil

Conectivitate  fara fir

Tehnologie scanare   imager

Interfata conexiune   USB

Tip comunicare          Bluetooth

Rezistenta       uz general

factor de protectie: IP42

Coduri de bare           1D - Code 39, Code 128, Code 93, Codabar/NW7, Code 11, MSI Plessey, UPC/EAN, I 2 of 5, Korean 3 of 5, GS1 DataBar, Base 32 (Italian Pharma)

2D - PDF417, Composite Codes, TLC-39, Aztec, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, Micro QR, Chinese Sensible (Han Xin), Postal Codes

Temperatura de operare      0° C to 50° C

Alimentare     baterie Li-Ion 2,400 mAh

Altele  pachetul include cablu USB si cradle

Dimensiuni    17.5 x 6.6 x 9.9 cm

Culoare           alb

DS2278-SR6U2100PRW
Produse Vazute Recent