Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel

Livrarea și Modalitatea de livrare

ITQSTORE livrează produsele exclusiv pe teritoriul României. Produsele vor fi livrate clientului sau persoanei desemnate de Client prin intermediul unei societăți de curierat rapid (denumită în continuare ”Curierul”) la adresa de livrare menționată în formular.

Livrarea, modalitatea de livrare precum și denumirea curierului sunt menționate în mesajul electronic de confirmare, exceptand produsele cu precomanda care au un termen prestabilit in pagina produsului.

Clientul se obligă să primească produsul sau să desemneze o persoană cu privire la preluarea produsului de la curier. Produsul va fi livrat clientului sau persoanei desemnate de client, iar în lipsa acestora curierul este însărcinat de client să predea produsul unei alte terțe persoane aflate în spațiul de la adresa de livrare. În acest ultim caz, clientul își dă expres acordul cu privire la predarea produsului unei alte terțe persoane aflate la adresa de livrare, presupunându-se că această terță persoană a fost mandatată de către client cu preluarea produsului de la curier. Clientul sau persoana desemnata de client pentru a lua in primire produsul de la curier are obligatia sa deschida coletul in fata curierului si sa verifice daca in colet sunt toate produsele din factura care insoteste coletul si daca aceste produse au ambalajul intact.

La data livrării/recepționării produsului clientul se obligă să semneze o confirmare de primire (denumită în continuare ”Confirmarea de primire”). Confirmarea de primire face dovada deplină a faptului că produsul a fost predat clientului de către curier si a faptului ca coletul si continutul lui sunt conform factura si intacte.

Clientul se obligă să achite costul livrării produsului, respectiv suma calculata la finalizarea comenzi.

Acest site nu ofera livrare gratuita pentu absolut nici un produs, toate costurile de livrare se calculeaza in functie de greutatea, dimensiunea  produsului si firma de livrarea a acestuia.

 

Termen de livrare

ITQSTORE, prin curier, va încerca să livreze produsul către client într-un termen de 7 până la 12 zile lucrătoare, calculat de la data recepționării mesajului electronic de confirmare. Livrarea produsului se face, de regula, in zilele de Luni – Vineri între orele  10:00 – 21:00, exceptând zilele de sărbătoare legală.

Termenul de livrare poate fi influențat de asemenea de factori externi care nu țin de ITQSTORE, cazuri în care termenul de livrare poate fi de cel mult 30 (treizeci) zile de la încheierea contractului (denumită în continuare ”Termenul maxim de livrare”).

Clientul este îndreptățit să solicite rezoluțiunea contractului pentru motivul depășirii termenului maxim de livrare, dacă ITQSTORE nu livrează produsul într-un termen suplimentar stabilit în mod rezonabil de către client sau dacă clientul a informat în prealabil ITQSTORE că termenul de livrare este esențial.

În vederea exercitării dreptului la rezoluțiunea contractului, clientul va transmite către ITQSTORE o solicitare scrisă la adresa de postă electronică contact@itqstore.ro sau la adresa poștală B-DUL DECEBAL NR. 12, CAMERA 1 SECTOR 3, BUCUREȘTI, menționând următoarele informații: număr de comandă, număr de factură, numele și prenumele solicitantului, adresa, număr de telefon, adresă de email, cod produs, denumire produs, cantitate, motivele rezoluțiunii - returnării, datele contului bancar: codul IBAN si numelei băncii.

 

ITQSTORE va rambursa toate sumele plătite de către Client într-un termen de cel mult 14 zile de la data la care clientul a comunicat ITQSTORE decizia sa de încetare a contractului, dacă solicitarea de rezoluțiune a contractului este întemeiată și produsul a fost returnat în întregime către ITQSTORE.

Sumele de mai sus vor fi restituite în contul bancar indicat de Client în solicitarea scrisă de rezoluțiune.