Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel

Cititor coduri de bare Honeywell 8680i, 2D, ring scanner, Bluetooth, bat. ext., kit, negru

4.807,12 lei
Timp de Livrare 7 -12 zile lucratoare standard
8680I200-2
Cantitate
Produsul se afla in stoc furnizor

SPECIFICATII TEHNICE

 

Ring-scanner-ul Honeywell 8680i cu tehnologie Bluetooth este ergonomic, robust si dedicat utilizarii intensive in medii solicitante. Cititorul poate decoda simbologii 1D si 2D. Forma sa inlesneste activitatea lucratorilor, deoarece se prinde de incheietura si pe deget, astfel ca lucratorii isi pastreaza mainile libere.

 

Honeywell 8680i este o solutie mobila eficienta pentru lucratorii dumneavoastra, datorita vitezei mari de decodare omnidirectionala, a gamei largi de coduri recunoscute, precum si datorita capacitatii de citire a codurilor defectuos imprimate ori deteriorate. Design-ul flexibil permite lucratorilor sa scaneze repede, confortabil si in siguranta, pastrandu-si mainile libere pentru indeplinirea altor sarcini.

 

Principalele caracteristici ale ring-scanner-ului Honeywell 8680i sunt:

 

scanare performanta: captureaza coduri de bare 1D si 2D, indiferent de calitatea imprimarii ori de integritatea etichetei;

design ergonomic: unitatea de scanare cu prindere pe degete sau pe manusa (in curand), permite lucratorilor sa scaneze si sa gestioneze obiecte;

design robust: performanta de scanare se mentine in conditii de folosire intensiva in medii extreme; are factor de protectie IP54, astfel ca nu e afectat de praf ori de stropi de apa; rezista la multiple caderi pe beton ori la lovirea de rafturi metalice;

comunicare Bluetooth: asigura libertate de miscare pe o raza de 100 m de la gazda; se poate conecta la orice aparat PC sau laptop echipat cu Bluetooth, precum si la dispozitive mobile cu sisteme de operare Apple, Android sau Windows.

Honeywell 8680i este adecvat utilizarii in medii cu temperaturi foarte mari sau foarte mici, cu nivel ridicat de umiditate si de praf, precum si la descarcari electrostatice. Caderile accidentale pe beton sau lovirile de rafturi metalice ori de banda rulanta. Astfel, se recomanda utilizarea ring-scanner-ului Honeywell 8680i in domenii precum:

 

Productie

Logistica

Transporturi

Depozitare

Honeywell 8680i - 8680i200-2 este un imager omnidirectional ce decodeaza coduri de bare 1D si 2D, cu comunicare prin Bluetooth. Pachetul nu include: cradle de incarcare, acesta trebuie comandat separat.

 

Specificatii

Tip scanare     2D

Forma ring (inel), portabil

Conectivitate  fara fir

Tehnologie scanare   imager omnidirectional

Tip comunicare          NFC

Bluetooth v 4.1

- frecventa: 2.4 – 2.5 GHz;

- raza comunicare: 100 m.

Rezistenta       - factor de protectie: IP54;

- rezistenta la caderi: 30 de la 1.5 m pe beton;

- protectie la descarcari electrostatice.

Coduri de bare           1D/2D

Temperatura de operare      -20°C pana la 50°C, umiditate pana la 95%, fara condensare

Alimentare     - baterie extinsa 2160 mAh, 3.6 V;

- 8.000 de scanari / 10 ore;

- timp de incarcare 4h.

Dimensiuni    81 x 56 x 35 mm

Greutate         168 g

Culoare           negru

8680I200-2
Produse Vazute Recent