Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigarea dvs.

cancel

Cititor coduri de bare Honeywell 8620, 2D, ring scanner

4.579,88 lei
Timp de Livrare 7 -12 zile lucratoare standard
8620903RINGSCR
Cantitate
Produsul se afla in stoc furnizor

SPECIFICATII TEHNICE

 

Honeywell 8620903RINGSCR ring scanner este un cititor de tip imager pentru codurile de bare 2D si are forma unui inel, ce poate fi purtat pe degetele lucratorilor, atat la mana dreapta, cat si la mana stanga. Cititorul Honeywell este compatibil cu solutia de mobilitate Honeywell Dolphin 70e/75e Wearable (terminal mobil Dolphin 70e sau 75e combinat cu un suport special din cauciuc pentru fixarea pe brat) si poate fi conectat la aceasta solutie prin intermediul unui cablu.

 

Fiind un dispozitiv portabil de mici dimensiuni, confortabil si usor,  ring scanner-ul Honeywell le permite lucratorilor sa scaneze coduri de bare cu usurinta, in timp ce au mainile libere pentru desfasurarea activitatilor curente. Operatorii castiga astfel libertate de miscare si flexibilitate, iar compania beneficiaza de cresterea productivitatii si reducerea costurilor cu forta de munca.

 

Alimentarea scanerului se face direct de la terminalul 70e sau 75e, iar distanta sa de scanare este de 53 cm.

 

Specificatii

Tip scanare     2D

Forma portabil

Conectivitate  cu fir

Tehnologie scanare   imager

Coduri de bare           1D si 2D

Alimentare     de la terminal

Culoare           negru

8620903RINGSCR
Produse Vazute Recent